Workshop Spiegels afstellen

Elke vrachtwagenchauffeur is verantwoordelijk voor een goed zicht vanuit de cabine. Een juiste afstelling van de spiegels of camera’s is daarbij cruciaal. Tijdens de interactieve workshop ‘Spiegels afstellen’ leren uw chauffeurs de spiegels of camera’s van hun vrachtwagen juist af te stellen met behulp van een spiegelafstelplaats. Ook een correcte zithouding en zichtbaarheid vanuit de cabine komen aan bod, net als de gevaren van de dode hoek. Dankzij de combinatie van theorie met praktijkoefeningen, kunnen de deelnemers de opgedane kennis meteen omzetten in de praktijk. 

Deze workshop is een onderdeel van de dienst 'Spiegels afstellen'. 

Met de dienst 'Spiegels afstellen' willen we de dodehoekproblematiek aanpakken. De dienst bestaat uit praktische tools (zoals de aanleg van een spiegelafstelplaats, een interactieve workshop, meertalige handleidingen en instructievideo's) die uw chauffeurs helpen bij het correct afstellen van hun spiegels. Zo zorgen we er samen voor dat uw chauffeurs veilig de baan op gaan.   

Waarom een spiegelafstelplaats op uw terrein?

Een spiegelafstelplaats (kortweg SAP) is een uitstekend hulpmiddel voor chauffeurs om de spiegels van een vrachtwagen juist af te stellen. 

Dankzij een SAP met instructiebord op uw bedrijfsterrein, hebben uw chauffeurs altijd toegang tot een kwaliteitsvolle spiegelafstelplaats. Bovendien verlaagt u uw schadefrequentie en draagt u rechtstreeks bij aan een veiliger verkeer. TVM solutions helpt u graag bij de aankoop en aanleg van uw spiegelafstelplaats. We adviseren en begeleiden u bij het uitkiezen van de beste locatie op uw terrein, de keuze van het wegmarkeringsmateriaal en het belijnen van de SAP.  

Is uw bedrijfsterrein niet geschikt voor een geschilderde spiegelafstelplaats? Kies dan voor een mobiele versie in de huisstijl van uw bedrijf. De mobiele spiegelafstelplaats werkt op exact dezelfde manier als een geschilderde versie. Nadat uw chauffeurs de spiegels of camera's van hun vrachtwagen juist hebben afgesteld, kunt u de mobiele SAP makkelijk opvouwen en opbergen.


Geplande sessies van deze opleiding:

Momenteel hebben we geen sessies gepland. Heeft u interesse in deze opleiding? Contacteer ons.

Praktische informatie

Praktische informatie over de workshop Spiegels afstellen. 

* Prijs is inclusief voorbereidend gesprek, opmaak van de presentatie en didactisch materiaal.

Praktische informatie over de aankoop en installatie van uw spiegelafstelplaats

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de aanleg van een spiegelafstelplaats op uw terrein? Contacteer ons via het contactformulier of stuur een mail naar solutions@tvm.be. We beatnwoorden uw vraag zo snel mogelijk. 

 


Incompany opleiding

Heeft u interesse om deze opleiding op uw locatie te organiseren?

Vul het contactformulier in. Wij contacteren u zo snel mogelijk om alle opties te bespreken en u een offerte op maat te bezorgen.